Επίσκεψη και δωρεά της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) Ξάνθης

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 μας επισκέφθηκαν με 2 λεωφορεία, ένα από την Ξάνθη και ένα από την Αθήνα, 104 φίλοι και μέλη της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού από την Ξάνθη και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Οι επισκέπτες μας, ο κύριος Αντώνιος Γαβρίλης καθώς και πολλοί άλλοι φίλοι της ΕΑΑΣ Ξάνθης από όλη την Ελλάδα, διάφορες Αρχές και φορείς, καθώς και ομογενείς από το Τορόντο του Καναδά, ανταποκρίθηκαν με γενναιοδωρία στην έκκληση για βοήθεια που απηύθηνε ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Ξάνθης κύριος Γ. Γεωργιάδης.

Συγκέντρωσαν, μετέφεραν από την Ελλάδα ως τη Χιμάρα και δώρισαν στο σχολείο μας, μεταξύ άλλων, 9 πίνακες μαρκαδόρου που τοποθετήθηκαν την ίδια ημέρα αντικαθιστώντας έτσι τους πίνακες κιμωλίας σε όλες τις τάξεις του σχολείου μας, αθλητικό υλικό, βιβλία για τη δανειστική βιβλιοθήκη μας, μηχανήματα και διάφορα άλλα αναλώσιμα υλικά σε μεγάλες ποσότητες.

Τους ευχαριστούμε θερμά διότι με την κίνησή τους αυτή άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό την όψη του σχολείου μας και βελτίωσαν την καθημερινότητα όλων μας, εκπαιδευτικών και μαθητών.

    

 

 

Please publish modules in offcanvas position.